Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Sinterklaas is weer in het land...

18 november 2007
gister hebben oma, mama en ik Sinterklaas en zijn pieten opgehaald. We zijn gezellig in het Stadshart geweest en hebben heel veel zwarte pieten gezien en ook met ze gedanst. De zwarte pieten band stopte waar we stonden te wachten dus heeft mama met mij op haar nek staan dansen.
Vandaag zijn opa, oma, mama en ik naar Kijkduin geweest, even lekker uitwaaien op het strand. Sinterklaas kwam vandaag even Kijkduin bezoeken en ik heb zwarte piet een hand gegeven!!! Ook heb ik zwarte piet even bedankt voor het mooie dora kleurboek wat ik van hem vanmorgen in mijn schoentje vond..
Sinterklaas is heel lief en zwarte piet ook...

korte update

02 oktober 2007
hallo allemaal, even een korte update van Meike haar leven..
we wonen ondertussen al een tijdje in ons nieuwe huisje. meike heeft het heel erg naar haar zin met alle vriendjes en vriendinnetjes hier op het hof. ook gaat meike sinds kort naar de creche, dit vind ze geweldig. de eerste dag heeft ze gelijk leren fietsen op een driewieler, en tja dat is natuurlijk niet genoeg als je andere kinderen op een 'grote' fiets ziet fietsen moet jij dat ook kunnen. dus meike is nog geen 2 jaar en kan op een fiets met zijwieltjes fietsen. en of dat nog niet genoeg is.. meike kan ook liedjes zingen, helemaal alleen op een grote paddestoel, slaap kindje slaap (de versie van opa Dirk ook), deze vuist op deze vuist en ga nog maar even door. mijn kleine meisje word veelste snel groot... wanneer ik weer tijd heb zal ik weer even een korte update op de site zetten.

1,2,3.....

08 augustus 2007
ik kan tot 10 tellen!!!! goed he????
en nog meer leuk nieuws.. mijn oom Ton en tante Lia gaan trouwen.. echt wel heel gaaf!!!!

he he daar zijn we weer...

03 augustus 2007
hierbij op vele verzoek weer een stukje in Meike d'r dagboek. Ik zal een kort verslag doen over de afgelopen tijd.
Wij zijn begin juni verhuisd naar ons nieuwe huis in Den Haag. Best een beetje wennen hoor, een mooie nieuwe kamer, andere vriendjes en vriendinnetjes en dat ik opa niet meer uit zijn bed kan trekken 's ochtends.. tja dat is ook wel een beetje raar. Maar ik ga gelukkig nog 4 dagen in de week naar opa en oma toe want dan moet mama werken. Ik ben ondertussen goed gewend in mijn nieuwe huis, heb hele leuke vriendjes en vriendinnetjes... maar Daan is speciaal.. Daan en Meike gaan trouwen later zegt Daan. Ook zijn papa, mama en ik op vakantie geweest naar Limburg, in het huisje van Opaopa Dick en Omaoma Wies, Thijmen, Estee en Paul waren ook een paar dagen gekomen. Het was heel gezellig we hebben heel mooi weer gehad en ik kon dus lekker in het badje zwemmen.. daarna nog 2 weken thuis vakantie vieren met papa en mama. Mama en ik zijn nog 2 dagen bij opa Dirk en oma José op de camping langs geweest, de muggen vonden mij heel lief, dus hebben ze me 18 x in mijn gezicht gestoken.. ik heb er geen last van gehad, maar het zag er een beetje raar uit. Nu nog een paar dagen van het mooie weer genieten en zwemmen en buiten spelen en dan moeten papa en mama weer werken en dan ga ik fijn bij Ton en Lia. Oma José en opa Dirk komen zondag thuis en oma Mirjam en Opa Tammo volgende week. Wanneer ik iets leuks meemaak zal ik aan mama vragen of ze weer wat wil schrijven.

druk druk druk..

15 mei 2007
papa en mama hebben de sleutel gekregen van ons nieuwe huis, dus mama heeft het een beetje te druk gehad om mijn dagboek goed bij te houden... een kleine update van de afgelopen tijd:
ik groei heel snel, ik ben heel slim.. ik ben met opa Tammo en oma Mirjam en papa en mama naar de dierentuin geweest, nu weet ik ook hoe een aap doet en dat vind ik maar wat leuk, ik doe de hele dag een aap na.. paarden, koeien en schapen.... allemaal even leuk en ik kan ze al heel goed nadoen.
opa Dirk en oma José zijn nu op vakantie dus ben ik gezellig met papa en mama alleen thuis.. ik mis opa en oma wel hoor.. ik ga elke dag naar oma Mirjam toe zodat papa en mama in het huis kunnen werken, papa heeft samen met een collega de muren gedaan en mama heeft op mij gepast en wanneer ik sliep heeft mama geholpen (schoonmaken, want papa kan echt een rotzooi maken!!! ) morgen word de vloerbedekking gelegd.. dan kunnen papa en mama donderdag al een beetje verhuizen!!!!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.